Inbjudan till föreläsning

Inbjudan till föreläsning

Hej alla föräldrar!

Era ungdomar möts ständigt av bilder i media och reklam där kroppsideal fokuseras och ofta ger en orealistisk bild av den sunda kroppen. De är i en ålder då många börjar få ett intresse för styrketräning och att bygga upp sin kropp.

Vi har förmånen att, i samarbete med Lions och Rädda Barnen, kunna ge en unik föreläsning kring anabola steroider och kosttillskott för alla våra elever i år 8 och 9.

Rolf Trulsson, idrottskonsulent med lång erfarenhet av dopningsfrågor, gästar Åsa för att prata om olika dopningspreparat som era ungdomar kommer/kan komma i kontakt med. Han kommer även att ta upp alla dessa kosttillskott som florerar och som ofta gör mer skada än nytta.

Naturligtvis är vi måna om att ni föräldrar kan ta upp och diskutera detta viktiga ämne och dess konsekvenser, tillsammans med era ungdomar. Därför vill vi även bjuda in er föräldrar att lyssna till Rolf Trulssons föreläsning.

NÄR: tisdagen den 28:e april, kl: 19.00
VAR: Åsaskolans teater – ”Portalen”

Vi hoppas att så många som möjligt vill vara med och ta del av detta viktiga ämne. Dopning påverkar alla, såväl tjejer som killar, som kommer i kontakt med preparaten eller med personer som använder dem!

Varmt välkomna!

Lämna ett svar